Choose a package

 • Your Packages:

 • 0 listings posted, listed for 365 days
 • Ако сте адвокат, одберете членарина подолу и зачленете се.
  За да дознаете повеќе детали околу членарината кликнете ТУКА.
 • Diamond
  10.000,00 ден
  • Ваш профил со:
  • + Лого и/или позадинска слика
  • + Краток опис
  • + Галерија со слики
  • + Телефонски броеви
  • + Објава на линк од WEB страна
  • + Објава на линк од социјални мрежи
  • + Адреса
  • + Локација на мапа
  • + Области на работа
  • + Кратка биографија за вработени
  • + Можност за контакт на email
  • + Верзија на англиски јазик
  • + Објава на познавање на странски јазици
  • + Посебен URL (advokat.org.mk/VASEIME)
  • + Посебен домен (VASEIME.advokat.org.mk)
  • Објава на профил на Attorneys.mk
  • Објава на профил на прва страна
  • Објава на локација на заедничка мапа
  • Објава на профил според област на работа
  • Објава на профил според странски јазици
  • Објава на профил според град
  • Можност за објава на огласи за вработување
  • Можност за објава на написи
  • Email со 50 Gb простор за сите вработени
  • WEB диск со 1000 Gb за сите вработени
  • E-Kалендар за сите вработени
  • Kанцелариски апликации за сите вработени
  • Софтвер за видео-конференција за сите вработени
 • Platinum
  5.000,00 ден
  • Ваш профил со:
  • + Лого и/или позадинска слика
  • + Краток опис
  • + Галерија со слики
  • + Телефонски броеви
  • + Објава на линк од WEB страна
  • + Објава на линк од социјални мрежи
  • + Адреса
  • + Локација на мапа
  • + Области на работа
  • + Кратка биографија за вработени
  • + Можност за контакт на email
  • + Верзија на англиски јазик
  • + Објава на познавање на странски јазици
  • + Посебен URL (advokat.org.mk/VASEIME)
  • + Посебен домен (VASEIME.advokat.org.mk)
  • Објава на профил на Attorneys.mk
  • Објава на профил на прва страна
  • Објава на локација на заедничка мапа
  • Објава на профил според област на работа
  • Објава на профил според странски јазици
  • Објава на профил според град
  • Можност за објава на огласи за вработување
  • Можност за објава на написи
  • Email со 50 Gb простор
  • WEB диск со 1000 Gb
  • E-Kалендар
  • Kанцелариски апликации
  • Софтвер за видео-конференција
 • Gold
  3.000,00 ден
  • Ваш профил со:

  • + Лого и/или позадинска слика
  • + Краток опис
  • + Галерија со слики
  • + Телефонски броеви
  • + Објава на линк од WEB страна
  • + Објава на линк од социјални мрежи
  • + Адреса
  • + Локација на мапа
  • + Области на работа
  • + Кратка биографија за вработени
  • + Можност за контакт на email
  • + Верзија на англиски јазик
  • + Објава на познавање на странски јазици
  • + Посебен URL (advokat.org.mk/VASEIME)
  • + Посебен домен (VASEIME.advokat.org.mk)
  • Објава на профил на Attorneys.mk
  • Објава на профил на прва страна
  • Објава на локација на заедничка мапа
  • Објава на профил според област на работа
  • Објава на профил според странски јазици
  • Објава на профил според град
  • Можност за објава на огласи за вработување
  • Можност за објава на написи
  • Email со 50 Gb простор
  • WEB диск со 1000 Gb
  • E-Kалендар
  • Kанцелариски апликации
  • Софтвер за видео-конференција

 • Silver
  2.000,00 ден
  • Ваш профил со:
  • + Лого и/или позадинска слика
  • + Краток опис
  • + Галерија со слики
  • + Телефонски броеви
  • + Објава на линк од WEB страна
  • + Објава на линк од социјални мрежи
  • + Адреса
  • + Локација на мапа
  • + Области на работа
  • + Кратка биографија за вработени
  • + Можност за контакт на email
  • + Верзија на англиски јазик
  • + Објава на познавање на странски јазици
  • + Посебен URL (advokat.org.mk/VASEIME)
  • + Посебен домен (VASEIME.advokat.org.mk)
  • Објава на профил на Attorneys.mk
  • Објава на профил на прва страна
  • Објава на локација на заедничка мапа
  • Објава на профил според област на работа
  • Објава на профил според странски јазици
  • Објава на профил според град
  • Можност за објава на огласи за вработување
  • Можност за објава на написи
  • Email со 50 Gb простор
  • WEB диск со 1000 Gb
  • E-Kалендар
  • Kанцелариски апликации
  • Софтвер за видео-конференција
 • Bronze
  1.000,00 ден
  • Ваш профил со:

  • + Лого и/или позадинска слика
  • + Краток опис
  • + Галерија со слики
  • + Телефонски броеви
  • + Објава на линк од WEB страна
  • + Објава на линк од социјални мрежи
  • + Адреса
  • + Локација на мапа
  • + Области на работа
  • + Кратка биографија за вработени
  • + Можност за контакт на email
  • + Верзија на англиски јазик
  • + Објава на познавање на странски јазици
  • + Посебен URL (advokat.org.mk/VASEIME)
  • + Посебен домен (VASEIME.advokat.org.mk)
  • Објава на профил на Attorneys.mk
  • Објава на профил на прва страна
  • Објава на локација на заедничка мапа
  • Објава на профил според област на работа
  • Објава на профил според странски јазици
  • Објава на профил според град
  • Можност за објава на огласи за вработување
  • Можност за објава на написи
  • Email со 50 Gb простор
  • WEB диск со 1000 Gb
  • E-Kалендар
  • Kанцелариски апликации
  • Софтвер за видео-конференција