Како да најдам адвокат?

Ако барате одреден адвокат, впишете го неговото име во полето „Име на адвокат’ и кликнете на копчето НАЈДИ АДВОКАТ.

Доколку не барате одреден адвокат, туку барате адвокат во вашиот град или според област на работа постапете како што е прикажано на сликите подолу.

Одберете го соодветниот град од листата на градови.

Najdi Advokat 1

Потоа одберете ја соодветната обаст на работа и кликнете на копчето НАЈДИ АДВОКАТ.

Najdi Advokat 2

Одберете го вашиот адвокат од листата или од мапата на адвокати која ќе се прикаже.

Najdi Advokat 4

Дополнително, доколку имате потреба можете да го допрецизирате пребарувањето со одбирање на втора или трета област на работа…

Najdi Advokat 3

… или странски јазици.

Najdi Advokat 5

Ако ви е потребна дополнителна помош за користењето на страната или незнаете во која област од правото спаѓа Вашиот проблем или прашање, кликнете ТУКА.

И Вие сте адвокат? Кликнете ТУКА за да се зачлените.