За да можете да направите ваш профил најпрвен мора да се зачлените или да се најавите.

Ако не сте најавени или зачленети кликнете ТУКА.

Како да направам мој профил?

Ако сакате да креирате Ваш профил клинете на полето „Зачлени се“ во секундарното мени (под логото) или директно кликнете ТУКА.

Потоа, одберете ја соодветниот вид на членарина за вас, и потполнете го формуларот.

Како да направам измени на мојот профил?

Ако сакате да го измените Вашиот профил клинете на полето „Мој профил“ на секундарното мени или директно кликнете ТУКА. За да можете да правите измени, треба да имате активен профил (одобрен од администраторот).

Потоа, изменете ги податовите во формуларот кои сакате да ги промените.

Како да објавам напис?

За да објавите напис кликнете на полето „Објава“ на секундарното мени (под логото) или директно кликнете ТУКА. За да можете да направите објава, треба да имате активен профил (одобрен од администраторот).

Како да објавам оглас за работа?

За да објавите напис кликнете на полето „Вработување“ на секундарното мени или директно кликнете ТУКА. За да можете да поставите оглас за работа, треба да имате активен профил (одобрен од администраторот).

Како да пристапам кон e-mail, WEB диск и другите апликации?

Доколку сте Diamond или Platinum член, за да пристапите кон Вашиот email, WEB диск и другите апликации, кликнете на соодветното поле на секундарното мени.

Како да ја платам мојата членарина?

На нашата страница се достапни два начини на уплата на членарина. Жирално плаќање и онлан.

Ако се зачленувате прв пат, по потполнувањето на формуларот за зачленување ќе имате опција на која ќе можете да го одберете начинот на уплата на Вашата членарина.

Доколку одберете да платите онлајн, треба да имате валидна кредитна или дебитна картичка. Од вас ќе биде побарано да ги внесете бројот на Вашата картичка, датумот на валидност на картичката, како и трите броеви од задната страна (CVC2/CVV2).

За продолжување на Вашата членарина ќе добиете извесување на Вашата e-mail адреса. За да ја продолжите Вашата членарина во вашата корисничка сметка во оддделот „Нарачки“ ќе треба да кликнете на полето Плати. Повторно ќе треба да го одберете начиниот на плаќање. Во случај да плаќате онлајн горенаведеното се применува и при плаќања за продолжување на членарина.

За да го промените видот на Вашето членство кликнете на полето „Членарина“ на секундарното мени или директно кликнете ТУКА, а потоа на соодветната членарина кликнете на копчето „Обнови членство“

 

Доколку Ви е потреба дополнителна помош кликнете ТУКА.