Пребарување на Адвокати ...
А  Б  В  Г  Д  Ѓ  Е  Ж  З  Ѕ    Ј  К  Л  Љ  М  Н  Њ  О  П  Р  С  Т  Ќ  У  Ф  Х  Ц  Ч  Џ  Ш.


 :: Во базата на веб директориумот www.advokat.org.mk има вкупно 1703 адвокати.
 • �нфо
 • Како да се при�авите на веб директориумот
 • Што добивате со при�авувањето
 • Мапа

________________________________________________________________________


Почитувани корисници, веб директориумот www.advokat.org.mk e во фаза на разво� и редиза�нирање, па поради тоа некои делови од веб страницате се сеуште нефункционални...

________________________________________________________________________


Пуштен е во употреба системот за online АПЛ�Ц�РАЊЕ и при�авување на адвокати. Се што треба да направите е да �а пополните апликаци�ата и ние ќе �а сетираме вашата емаил сметка и веб страница.

________________________________________________________________________Сите адвокати кои имаат променето адреса или телефонски броеви или пак не се внесени во базата на веб директориумот www.advokat.org.mk ги молиме да не контактираат со цел да ги промениме податоците, или да ги внесеме во база доколку не се внесени.

Контакт е-пошта: info@advokat.org.mk

ЗА ДА СЕ ПР�ЈАВ�ТЕ НА Д�РЕКТОР�УМОТ ВЕ МОЛ�МЕ КОНТАКТ�РАЈТЕ НЕ НА info@advokat.org.mk

________________________________________________________________________

Симнете �а АПЛ�КАЦ�ЈАТА пополнете �а и пратете ни �а заедно со 1 ваша фотографи�а

________________________________________________________________________

Систем за online АПЛ�Ц�РАЊЕ и при�авување на адвокати. Се што треба да направите е да �а пополните апликаци�ата и ние ќе �а сетираме вашата емаил сметка и веб страница.

 • Веб страна со единствено име (домаин)  www.imeprezime.advokat.org.mk
 • Лични информации за адвокатот
 • Контакт информации за канцелари�ата
 • Локаци�а на канцелари�ата - Мапа (сателит/гео)
 • Биографи�а на адвокатот
 • Портфолио
 • Контакт форма (можност за праќање на маил пораки од веб страната на адвокатот)
 • Фотогалери�а
 • Графичка обработка на Лого на адвокатот/канцелари�ата за веб
 • Повеќе �азични верзии
 • Единствена e-mail адреса imeprezime@advokat.org.mk(ко�а може да се користи како офици�ална емаил адреса за адвокатот/канцелари�ата)

 

 • Вклучена англиска и македонска верзи�а на веб страната (по избор и други �азични верзии).
 • �зработка на мултимеди�ална мапа на адвокатите во Македони�а, кои се при�авени на веб директориумот www.advokat.org.mk  
 • При�авување во  директориумот за пребарување на адвокати во Р.Македони�а (база на податоци од сите адвокати од Р.Македони�а)
 • При�авување на на�големите светски и локални веб пребарувачи (Google, Yahoo, АОЛ, Pogodok.com.mk, najdi.com.mk, org.mk (каде са�тот е прв при пребарување))
 • При�авување на секо� адвокат посебно на на�големите светски пребарувачи на адвокати и адвокатски компании.
 • Можност за промена на податоците во било кое време.
 • Рекламирање на са�тот во домашните електронски и печатени медиуми.
 • Цената на услугата е 2900 денари годишно.


 Мени
  почетна | за нас | сервиси | контакт
 Пребарување на адвокати по град ...

избери град  Маркетинг ...


  Последни при�авени адвокати ...

 

  Адвокатска Комора на Македони�а  Online При�авување...- �стори�а
- Органи на АКРМ
- Комисии
- Акти на АКРМ
- Правилници
- Публикации
- Контакт

 Провери e-mail . . .

   e-mail                              
  
   Лозинка                          
  
.
     
    
    ? Помош за логирање (Упатство)

Правна напомена | Услови на користење | Провери пошта преку Web Mail | Maркетинг
Во базата има вкупно 1703 адвокати

© 2007 IAA

created an hosted by

Dynamic Web Solutions